Verkoop & verhuur van gereedschappen en machines voor bouw-, huis- & tuinwerken

Rentopia te Waasmunster (Oost-Vlaanderen) is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van allerlei gereedschappen en machines voor bouwwerken en huiswerken tot en met tuinwerken. Wij beschikken over hoogwerkers en bouwmachines tot stroomgroepen en tuinmachines.

 

Zowel particulieren als aannemers kunnen bij Rentopia terecht voor huur en aankoop van diverse machines. Wij bieden een uitgebreid gamma alsook een ruime selectie van topmerken aan!

 

Rentopia staat garant voor deskundig advies & oplossingen op maat. U kan steeds rekenen op een uitstekende service en klantvriendelijkheid en bovendien bieden we onklopbare prijzen! Voor verkoop en verhuur van machines, hoogwerkers, bouwmachines, stroomgroepen en tuinmachines zijn wij uw partner.

 

Met onze centrale ligging in het Waasland zijn wij makkelijk bereikbaar zowel vanuit Antwerpen als Oost-Vlaanderen. U kan na reservatie uw machine en/of gereedschap afhalen in onze showroom. Tevens kunnen wij zorgen voor levering, voor meer informatie en tarieven kan u een kijkje nemen op onze website.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Verhuur & verkoop van machines & gereedschappen

Voor bouw-, huis- & tuinwerken. Steeds welkom in onze showroom te Waasmunster. Kom gerust een kijkje nemen.

Nieuwe locatie

Nieuwe locatie